Stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies).

Kmalu izide novo EN-LITE gradivo: Energija, sevanje, življenje

09 3 2017

Kmalu izide novo EN-LITE gradivo: Energija, sevanje, življenje V okviru projekta EN-LITE bomo kmalu izdali novo izobraževalno-ozaveščevalno gradivo z naslovom »Energija, sevanje, življenje: Dejstva in mitAi o sevanju v vsakdanjem življenju«.

EN-LITE in marčevska revija National Geographic Junior: tokrat o energiji, gibanju in mobilnosti

07 3 2017

EN-LITE in marčevska revija National Geographic Junior: tokrat o energiji, gibanju in mobilnosti Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE marca že sedmič gostila rubriko Energ(et)ično!

EN-LITE in februarska revija National Geographic Junior: tokrat o električni energiji v našem domu

06 2 2017

EN-LITE in februarska revija National Geographic Junior: tokrat o električni energiji v našem domu Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE februarja že šestič gostila rubriko Energ(et)ično!

Projekt EN-LITE čestita 13-letnemu slovenskemu fotografu za prvo mesto v kategoriji na mednarodnem otroškem fotografskem natečaju National Geographic

03 2 2017

Projekt EN-LITE čestita 13-letnemu slovenskemu fotografu za prvo mesto v kategoriji na mednarodnem otroškem fotografskem natečaju National Geographic Ponosni smo, da projekt EN-LITE v letošnjem letu sodeluje z National Geographic Junior, ki je v okviru mednarodnega fotografskega natečaja za mlade bralce revije, s fotografijo Maja Kastelica iz Ljubljane zmagala v kategoriji Neverjetne živali.

Nastaja prvi energetski pospeševalnik v regiji JV Evrope

19 1 2017

Nastaja prvi energetski pospeševalnik v regiji JV Evrope Medijska hiša Energetika.NET, ki je tudi medijski partner projekta EN-LITE, s svojim Zavodom Modri svet za mlade v sodelovanju s ABC pospeševalnikom snuje prvi energetski pospeševalnik v Sloveniji in regiji JV Evrope. Prvi energetski startup program, ki bo potekal v prostorih ABC pospeševalnika v ljubljanskem BTC-ju od 3. aprila do 25. septembra 2017, je lahko velika priložnost za razvoj kariere v energetskem svetu.

EN-LITE in januarska revija National Geographic Junior: tokrat o električni energiji

10 1 2017

EN-LITE in januarska revija National Geographic Junior: tokrat o električni energiji Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE januarja že petič gostila rubriko, imenovano Energ(et)ično!

 

 

Zadnji tweeti

Proud to see a project we intiated years ago selected best energy promo project. Way to go @projekt_enlite!… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted 2 weeks ago via Twitter for iPhone • 1 retweet

Ponosni smo, da kot komunikacijski partnerji sodelujemo s @projekt_enlite, ki je prejel energetsko nagrado 2017.… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted 2 weeks ago via Twitter for iPhone • 3 retweets

 

Slovarček ključnih pojmov

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Učenje in poučevanje

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Energetska pismenost

Energetska pismenost je razumevanje lastnosti in pomena energije v vesolju, na našem planetu in v naših vsakdanjih življenjih. Pomeni več kot le vedetiin razumeti

Preberi več...

Na vrh