Stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies).

Konferenca InnoGrid in promocija beta verzija evropske iEnergije

16 5 2018

Konferenca InnoGrid in promocija beta verzija evropske iEnergije Na evropski konferenci o inovacijah v elektroenergetskih omrežjih se predstavlja tudi slovenski izdelek iEnergija, ki je nastal v sklopu društva EN-LITE.

Novo v iEnergiji: o naprednih sistemskih hranilnikih energije

06 4 2018

Novo v iEnergiji: o naprednih sistemskih hranilnikih energije Spletna platforma iEnergija je od danes bogatejša za intervju z mag. Urošem Salobirjem, direktorjem Področja za strateške inovacije v družbi ELES.

Novo v iEnergiji: o pomenu hidroelektrarn pri zagotavljanju prožnosti proizvodnje

23 3 2018

Novo v iEnergiji: o pomenu hidroelektrarn pri zagotavljanju prožnosti proizvodnje Spletna platforma iEnergija je od danes bogatejša za intervju s Samom Fekonjo, vodjo projektov v družbi Dravske elektrarne Maribor.

Letno poročilo EN-LITE za 2017

14 3 2018

Letno poročilo EN-LITE za 2017 Objavili smo poročilo o aktivnostih društva EN-LITE v letu 2017.

Novo v iEnergiji: O rabi energije v industriji

01 3 2018

Novo v iEnergiji: O rabi energije v industriji S pomočjo SURS smo objavili podatke o rabi energije v industriji. V predelovalnih dejavnostih predstavljata največji, kar 80-odstotni delež energentov elektrika in zemeljski plin.

Novo v iEnergiji: Dejan Paravan o aktivnih odjemalcih

15 2 2018

Novo v iEnergiji: Dejan Paravan o aktivnih odjemalcih V iEnergiji objavljamo intervju z dr. Dejanom Paravanom, direktorjem strateškega inoviranja v družbi GEN-I.

 

 

Zadnji tweeti

Watch Uroš Salobir on #iEnergija discussing the future of #energystorage bit.ly/2HnBu77. Salobir from ELES… twitter.com/i/web/status/9…

10 4 2018 via TweetDeck

New on #iEnergija digital platform of Projekt EN-LITE: interview with Uroš Salobir from #TSO ELES about advanced sy… twitter.com/i/web/status/9…

10 4 2018 via TweetDeck

 

Slovarček ključnih pojmov

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Učenje in poučevanje

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Energetska pismenost

Energetska pismenost je razumevanje lastnosti in pomena energije v vesolju, na našem planetu in v naših vsakdanjih življenjih. Pomeni več kot le vedetiin razumeti

Preberi več...

Na vrh