Stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies).

Izvode knjižice »ENERGIJA in MI – pogovori s strokovnjaki« smo podarili vsem poslancem in državnim svetnikom

150 izvodov knjižice intervjujev »ENERGIJA in MI – pogovori s strokovnjaki« smo v sodelovanju z Društvom za Združene narode za Slovenijo dostavili poslankam in poslancem Državnega zbora RS ter svetnicam in svetnikom Državnega sveta RS. Prejeli jih bodo tudi predstavniki nekaterih služb in komisij Državnega zbora in Državnega sveta RS.

Skupaj z našimi partnerji za distribucijo, založbo Rokus Klett in Narodno univerzitetno knjižnico (NUK), smo tako distribuirali že več kot 4.000 izvodov gradiva. Poleg Državnega zbora RS in Državnega sveta RS, so izvode knjižice pred kratkim prejeli tudi ravnatelji in učitelji naravoslovja, fizike in geografije v skoraj 450 osnovnih šolah. Narodna in univerzitetna knjižnica pa je več kot 600 izvodov gradiva poslala 58-im osrednjim območnim in splošnim knjižnicam po vsej Sloveniji, ki jih v teh dneh umeščajo na svoje police. Prejeli so jih tudi predstavniki različnih podjetij in organizacij, ki so aktivne na področju energetike.

Slovarček ključnih pojmov

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Učenje in poučevanje

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Energetska pismenost

Energetska pismenost je razumevanje lastnosti in pomena energije v vesolju, na našem planetu in v naših vsakdanjih življenjih. Pomeni več kot le vedetiin razumeti

Preberi več...

Na vrh