NOVICE
Nazaj

EN-LITE na marketinško-medijski poletni šoli Energetike.NET

Projekt EN-LITE letos sodeluje na marketinško-medijski poletni šoli, ki jo organizira Energetika.NET. V programu šole bosta predavala člana projekta EN-LITE prof. dr. Marko Marhl iz Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru in Pia Gaber, mlajša svetovalka v agenciji Consensus, ki je komunikacijski partner projekta EN-LITE.

Marketinško-medijska poletna šola bo potekala od 3. do 6. julija v informacijskem središču Energije plus, v Mariboru. Energetika.NET vabi mlade, ki si želite skočiti v svet energetike:

V energetiki je mesto tudi za mlade, tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste ...

Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje namreč pomembne pripravljenost za učenje, samoiniciativnost, kreativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost.

Če se prepoznaš v teh lastnostih, je intenzivna marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET prava izbira zate!

Na štiridnevni poletni šoli, ki bo med 3. in 6. julijem 2017 v Mariboru, bo medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus mladim ponudila poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki.

Udeležencem bo zagotovila:
UČENJE OD NAJBOLJŠIH,
SPROŠČENA PREDAVANJA,
ENERGETSKE IZZIVE,
MREŽENJE in
NEPRECENLJIVO IZKUŠNJO.

Udeleženci boste reševali konkretne izzive, s katerimi se soočajo družbe Energija plus, SODO ter Montel Energetika.NET.

Kandidati za poletno šolo se lahko prijavite še do torka, 13. junija, preko prijavnice na spletni strani www.energetika.net/poletnasola2017 ali s CV-jem in motivacijskim pismom na urednica@energetika.net. 
Prijave sprejemajo do 13. junija 2017. O izboru bodo prijavljeni obveščeni do petka, 23. junija 2017.